Skip to the content

Ljetna škola Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT)

Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju

Ljetna škola Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) iz oblasti razvoja novih proizvoda za prehrambenu industriju

Organizacioni komitet 3. Ljetne škole o razvoju novih proizvoda iz prehrambene industrije poziva profesionalce I studente iz prehrambenog sektora da se prijave na besplatnu 5-todnevnu radionicu koje će se sastojati od interaktivnih predavanja, zadataka i računarskih simulacija, nakon čega će polaznicima biti izdat Certifikat o pohađanju.

Planirano je da se ovaj događaj održi u Varšavi u zadnjoj sedmici mjeseca augusta: 24.08 - 28.08.2020., a u slučaju nemogućnosti putovanja zbog CORONA virusa moguće je I da se prebaci u on-line format u istom terminu.
Krajnji rok za prijave je 30.04.2020. a obavijest o prihvatanju učešća je planirana 15.05.2020.

Više informacija I formular za prijavu su dostupni na linku: https://timo.wz.uw.edu.pl/summerschool/

Kategorija: EU Fondovi, Kategorija: Javni pozivi
NCP sistem BiH
REGISTRUJ SE: NCP sistem BiH

Ministarstvo civilnih poslova BiH

Grb BiH

Trg BiH 3
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 33 492 597

E-mail: info@ncp.ba

NCP Sistem BiH

Razvojem Sistema državnih kontakt tačaka (National Contact Points – NCP) pruža se podrška, BiH istraživačima i istraživačkim institucijama, pri uključivanju u najveći evropski fond za istraživanje i tehnološki razvoj – Okvirni program Evropske unije za istraživanje i tehnološki razvoj (European Framework Programme for RTD – FP).